CMS-vertaling

Uw huidige website laten vertalen naar een CMS Made Simple template

Uw bestaande website vertalen naar een CMS?

U wilt gebruik gaan maken van een CMS?

Als u gebruik wilt maken van een CMS, maar uw bestaande site voldoet en u wilt deze hetzelfde houden, dan kunt u uw site laten vertalen naar een CMS sjabloon (CMS template). Dit betekent dat de opmaak van uw site hetzelfde blijft, maar wordt aangevuld met een beheersysteem (CMS). In het beheersysteem kunt u op eenvoudige wijze zelf teksten en afbeeldingen wijzigen of toevoegen. Hierdoor kunt u zelf uw website bijwerken en actueel houden. Als u de werking van het CMS eenmaal goed beheerst kunt u hier op termijn veel geld mee besparen. Daarnaast werkt een actuele website waar regelmatig veranderingen op plaatsvinden mee aan de positie in zoekmachines (Google, Bing).

Hoe werkt een CMS?

Een CMS bestaat als het ware uit twee lagen. Een gebruikers- en een beheerderslaag. De gebruikerslaag betreft het voor bezoekers zichtbare deel van het CMS: de website zelf. De beheerderslaag is alleen zichtbaar voor de beheerder en het deel waar wijzigingen gemaakt kunnen worden. Wijzigingen welke aan de gebruikerslaag zichtbaar zijn. Om bij de beheerderslaag te komen moet er worden ingelogd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Een CMS is eenvoudig in gebruik, maar voor complexere wijzigingen kan html kennis vereist zijn. Dit zal echter alleen in uitzonderlijke gevallen voorkomen.

Wat krijg ik bij een vertaling?

Als u uw site laat omzetten krijgt u één CMS sjabloon (CMS template) en twee CMS pagina-indelingen. Hiermee kunt u een oneindig aantal pagina's maken. Ter vergelijking: deze website maakt gebruik van zes verschillende pagina-indelingen voor 26 pagina's. U kunt op deze site zien dat de informatie op veel verschillende manieren wordt aangeboden, wat veel verschillende pagina-indelingen vraagt. U kunt een gratis vooronderzoek aanvragen voor uw site. Als twee pagina-indelingen voor uw site toereikend zijn dan betaald u € 333,-*. Voor elke aanvullende pagina-indeling betaald u € 66,- extra. Na het vooronderzoek ontvangt u op uw opgegeven e-mailadres een passende offerte en wat u precies krijgt.

*Dit bedrag geldt alleen als u uw website bij ons laat hosten. Alle kosten voor installatie van het CMS, verhuizen domeinnaam en het opzetten van uw hostingpakket zijn hierbij inbegrepen.

vertaling

€ 333,-
  • Één sjabloon
  • Twee pagina-indelingen
  • € 66,- per extra pagina-indeling
Offerte aanvragen