Compleet verzorgde Website

Compleet verzorgde CMS website met professioneel sjabloon (template) op maat

Compleet verzorgde website met CMS

Uw eigen ontwerp en identiteit op internet.

Uw website draait op het gebruiksvriendelijke en zeer uitgebreide CMS Made Simple. Hiermee zijn ook de websites voor andere klanten gemaakt. Ook de tiwaz website die u nu bekijkt draait hierop! Het ontwerp van uw website is gebaseerd op een sjabloon en wordt voor u naar wens aangepast. De website wordt gehost op onze speciaal hiervoor ingerichte webservers. Daarom kunnen wij u tegen relatief lage kosten een website aanbieden. Wij onderhouden met al onze klanten een persoonlijk contact om zo tot een mooi en tevreden eindresultaat te komen.

Waarom geen uniek ontwerp, maar een sjabloon?

Alle aangeboden sjablonen zijn gemaakt door professionele ontwerpers. Hierdoor bent u gegarandeerd van een goede weergave op elk (mobiel) apparaat. De voorvertoning die u kunt bekijken, geeft direct een goed beeld van uw uiteindelijke website en u kunt het brede scala aan functionaliteit uitproberen. Functionaliteit die u nooit in een op maat gemaakte website, in dezelfde prijsklasse, zult vinden. Om het sjabloon toch uw unieke identiteit te laten uitstralen kunt u zelf aangeven welke aspecten (kleuren, logo, etc.) u graag anders wilt zien. Het eindresultaat is een professionele kant-en-klare website met veel functionaliteit en een krachtig CMS systeem.

Uw website bijwerken via uw Tablet of iPad.

Middels uw persoonlijke login kunt u de site aanpassen waar en wanneer u wilt!
Alle aangeboden sjablonen zijn responsief (responsive), dat wil zeggen dat uw website zich aanpast naar gelang de resolutie. Zo bent u verzekerd van een goede weergave op elk (mobiel) apparaat.

U betaalt geen opstartkosten!

U gaat een contract aan voor minimaal twee jaar. Na 15 maanden kunt u uw contract laten omzetten naar CMS hosting. De verzorging van uw site vervalt daarmee, maar u blijft gegarandeerd van de meest recente CMS installatie. De kosten voor CMS hosting zijn € 99,- per jaar. Voor de resterende negen maanden van het tweede jaar betaalt u nog eenmalig € 55,-.

Uw website wordt gehost op onze eigen servers zodat u gegarandeerd bent van de beste service en functionaliteit. De server wordt verzorgd door Neostrada: een groene hostingprovider geregistreerd bij The Green Web Foundation.

Waarom verzorging?

Een CMS heeft evenals een tekstverwerkingsprogramma een leercurve. Onkundig gebruik kan de professionele opmaak van de website, door het willekeurig toevoegen van secties en pagina's, schaden. Één van de grootste oorzaken/problemen is het kopiëren en plakken vanuit een Microsoft Word document waarbij overbodige opmaak wordt mee gekopieerd. Kopteksten dragen daardoor verschillende lettertypen, teksten verspringen, afbeeldingen staan her en der verspreid tussen de tekst, etc. Het gevolg is een rommelige website met een onverzorgde indruk. Niet de indruk die u wilt achterlaten bij uw potentiële klanten.

Om dit te voorkomen krijgt u bij tiwaz een compleet verzorgde website. Tegen geringe maandelijkse kosten krijgt u een complete website inclusief verzorging. Ik houd toezicht op alle aanpassingen die u aan uw site maakt en zorgt ervoor dat inconsistenties en fouten binnen 24 uur* zijn opgelost. Zo blijft uw website altijd een professionele uitstraling houden. Mocht u na 15 maanden het idee hebben dat u het zelf kunt, dan kunt u uw contract laten omzetten in CMS-hosting. De dienst "Compleet verzorgde website" bestaat uit:
 • Uniek ontwerp in eigen huisstijl gebaseerd op een professioneel sjabloon
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO) module
 • Installatie op betrouwbare servers met uw eigen domeinnaam
 • Social Media plugins (zowel om te delen als promotie van uw eigen accounts)
 • Toezicht op de uitstraling van uw website
 • De mogelijkheid om uw site na 15 maanden om te zetten in CMS hosting voor € 99,- per jaar.

Na oplevering heeft u een complete website waarmee u ook zelf aan de slag kunt! U blijft echter gegarandeerd van een verzorgde professionele uitstraling.

Wat zijn de kosten? Deze dienst heeft het vaste tarief van € 55,-/maand zonder opstartkosten.

Het streven is om inconsistenties op uw site binnen 24 uur op te lossen. Door onvoorziene omstandigheden kan ik dit niet altijd garanderen.

Compleet

€ 55,-/ maand
 • Geen opstartkosten
 • Duurzame hosting
 • Responsive design
 • CMS
 • SEO
 • Incl. drie domeinnamen
Hoe werkt het?
Bestellen

Hoe gaat het in zijn werk?:

U kiest een sjabloon

U kiest uit één van de professionele html slablonen (html template) een basissjabloon dat het beste bij uw wensen past.

Het basissjabloon vormt het fundament van uw website waarbij u lettertypen, opmaak en functionaliteit terug zult zien in uw website. Het eindresultaat is echter geen een-op-een kopie van het basissjabloon.

Bij uw bestelling kunt u aangeven welke kleuren en stijl u belangrijk vindt, zodat wij het sjabloon geheel op uw wensen kunnen afstemmen. Indien u een logo/huisstijl heeft, kunt u een duplicaat hiervan met uw bestelling meesturen. Wij zorgen ervoor dat kleuren en andere kenmerkende elementen uit uw logo/huisstijl in het sjabloon terugkomen.

U kiest een domeinnaam

Bedenk vervolgens welke domeinnaam u wilt en controleer deze op beschikbaarheid. Als uw gewenste domeinnaam al bezet is kunt u bijvoorbeeld uw (bedrijfs)naam combineren met de plaats waar uw bedrijf gevestigd is of met de bedrijfstak waarin u werkzaam bent.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:
www.aannemerjanszen.nl
www.aannemer-driebergen.nl
www.janszen-rijsenburg.nl, etc.

Houd er rekening mee dat een korte domeinnaam makkelijker te onthouden is dan een lange. Mocht u een gecombineerde domeinnaam te lang vinden dan kunt u er voor kiezen een andere extensie (top level domein) te nemen, bijvoorbeeld .com, .eu, of .org. Indien u er niet uitkomt kunt u advies vragen via het contactformulier.

U levert de inhoud

U levert het inhoudelijk materiaal aan: uw bedrijfsnaam, foto's van uw bedrijf en alle informatie over uw bedrijf die u vermeld wilt zien op uw website. Denk hierbij aan een omschrijving van de werkzaamheden, contact- en adresgegevens, openingstijden, etc.

Aan de hand van de door u doorgegeven gegevens wordt een complete website gemaakt. U kunt deze in een online testomgeving bekijken en controleren. U kunt nu zelf aanpassingen maken of gewenste wijzigingen aan ons doorgeven. Als alles naar wens is, zetten wij uw website online en melden deze aan bij Google en Bing.

Na oplevering heeft u een complete website waar u zelf wijzigingen in kunt aanbrengen! U blijft echter gegarandeerd van een verzorgde professionele uitstraling.